Programma najaar 2023

De tijd om in te schrijven is voorbij, maar u kunt altijd contact opnemen met de contactpersoon van de activiteit/lezing of cursus om een eventuele inschrijving te doen of vragen hierover. U kunt ook een mail sturen naar netietivitca.[antispam].@kvgberkelenscht.nl of contact opnemen via het contactformulier op de website.

Programma voorjaar 2024

Het programma voorjaar 2024 is hieronder zichtbaar.
U kunt vanaf zondag 10 december 12:00 uur 's middags t/m zondag 30 december inschrijven. Voor uitleg over inschrijvingen verwijzen wij u graag naar de pagina: 'Vragen met uitleg'.

Als u t.z.t. hulp wil bij het inschrijven, kunt u maandag 11 december tussen 10:00u en 12:00u uur naar de foyer van Sociaal Cultureel Centrum
De Schalm komen. Een aantal bestuursleden is dan aanwezig om u te helpen. Als het u niet lukt om op dit tijdstip te komen, kunt u een mailtje sturen naar ofni.[antispam].@kvgberkelenschot.nl. We gaan dan proberen u op een andere manier te helpen.

Via deze link kunt u het digitaal programmaboekje inzien en, indien gewenst, downloaden.U kunt inschrijven voor het programma voorjaar 2024 over

 
 
programma-kleurrijke-dames-met-paraplu 2

José Jansen (KVG lid)


Kerstviering:
woensdag 13 december 2023, 20:00 uur

Voor deze bijeenkomst ontvangt u t.z.t. een aparte uitnodiging. In verband met de beschikbare ruimte is aanmelding noodzakelijk. U vindt de uitnodiging t.z.t. ook op onze website in het Nieuwsoverzicht.