LEZING WERELDVROUWEN
Rob van Eck

lezing-wereldvrouwen

 

Rob van Eck verzorgt een schitterende digitale presentatie met de titel: Wereldvrouwen12.
Het gaat over vrouwen die de wereldgeschiedenis hebben beïnvloed. De tijd waarin zij leefden, hun privé leven en vooral hun werk en prestaties.
Veel komt voorbij: historie, cultuur, medische ontwikkelingen, apartheid, kunst, vrouwenkiesrecht, onbaatzuchtige dienstbaarheid. Alles komt tot leven door de mooie afbeeldingen, animaties en films.

Voor de pauze wordt er gekeken naar het bijzondere leven en werk van o.a. Jeanne d‘Arc, Marie Curie, Aletta Jacobs en prinses Diana. Na de pauze gaat het over zes vrouwen variërend van Hildegard von Bingen, Florence Nightingale, Rosa Sparks tot moeder Theresa.
De presentatie is professioneel gemaakt met prachtige afbeeldingen en video’s, ondersteund door live gesproken tekst en bijbehorende muziek.

Rob van Eck (www.wereldpresentaties.nl) verzorgt veel presentaties over Wereldwonderen, Wereldreligies, Wereldvrouwen, Werelderfgoed in NL, Wereldkunst.

U mag een introducé meenemen. Deze hoeft u van tevoren niet aan te melden. Als er te veel inschrijvingen zijn komt de mogelijkheid om introducés mee te nemen te vervallen. U hoort dit tijdig van ons via de contactpersoon.

 

Datum maandagmiddag 4 november
Tijd 14:00 uur - 16:00 uur
Plaats Sociaal Cultureel Centrum De Schalm
Trappistinnentuin 77
5057 DJ Berkel-Enschot
Kosten € 10,00 inclusief koffie/thee
voor leden en introducés*
(*contante betaling bij binnenkomst)
Afmelden bij contactpersoon 

Henriëtte Kersemaekers

De contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina. U kunt
deze alleen zien als u bent ingelogd