Hartelijk welkom op onze website 

KVG Berkel-Enschot e.o. is een open en onafhankelijke vereniging, toegankelijk voor alle vrouwen ongeacht leeftijd, afkomst, geloofsovertuiging of geaardheid. Wij bieden een ontmoetingsplaats voor onze leden met een inspirerend en uitdagend programma op het gebied van educatie, ontspanning en creativiteit. Wij staan open voor de wereld om ons heen, waarin de positie van de vrouw onze speciale aandacht heeft. Binnen het KVG vinden vrouwen aandacht voor elkaar, verbondenheid en saamhorigheid door ontmoeting, ontspanning en ontwikkeling. Twee keer per jaar stellen wij een programma samen. Op deze website vindt u hierover alle informatie.

 

Inloggen Mijn KVG Berkel-Enschot e.o.


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Nieuwsoverzicht

START ACTIVITEITEN VOORJAAR 2023

Datum: 13 januari 2023  -  Categorie: Algemeen
Beste dames,Het nieuwe jaar is weer in volle gang. Dat geldt ook voor onze vereniging.Er zijn verschillende cursussen en lezingen alweer begonnen en wij zijn allen blij dat deze allemaal door kunnen gaan. Wij wensen ...

CORONA

Datum: 05 juni 2022  -  Categorie: Algemeen
Op dit moment zijn er geen coronarichtlijnen. Mochten de Nederlandse overheid en het RIVM die of anderszins adviseren, dan zullen wij ons daar aan houden.

Naar nieuwsoverzicht

Programma

 
 
homepage-wintervogels

'Fluffy Friends' - Krista Eaton