Hartelijk welkom op onze website

KVG Berkel-Enschot e.o. is een open en onafhankelijke vereniging, toegankelijk voor alle vrouwen ongeacht leeftijd, afkomst, geloofsovertuiging of geaardheid. Wij bieden een ontmoetingsplaats voor onze leden met een inspirerend en uitdagend programma op het gebied van educatie, ontspanning en creativiteit. Wij staan open voor de wereld om ons heen, waarin de positie van de vrouw onze speciale aandacht heeft. Binnen het KVG vinden vrouwen aandacht voor elkaar, verbondenheid en saamhorigheid door ontmoeting, ontspanning en ontwikkeling. Twee keer per jaar stellen wij een programma samen. Op deze website vindt u hierover alle informatie.

Inloggen Mijn KVG Berkel-Enschot e.o.

Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Jaarvergadering

Datum: 01 oktober 2022  -  Categorie: Algemeen
UITNODIGING JAARVERGADERING. Het bestuur van het KVG Berkel-Enschot e.o. nodigt u van harte uit voor het bijwonen van de JAARVERGADERING. De ledenvergadering wordt (na het officiƫle gedeelte) muzikaal opgeluisterd ...

Kerstviering

Datum: 06 juni 2022  -  Categorie: Algemeen
De Kerstviering is op 14 december om 20:00 uur. U ontvangt voor deze bijeenkomst t.z.t. een aparte uitnodiging. In verband met de beschikbare ruimte is aanmelding noodzakelijk.

Datum: 05 juni 2022  -  Categorie: Algemeen
Op dit moment zijn er geen coronarichtlijnen. Mochten de Nederlandse overheid en het RIVM die of anderszins adviseren, dan zullen wij ons daar aan houden.

Naar nieuwsoverzicht

jaarvergadering-11-2022