hoedjes

 
tuinen

TUINENBEZOEK

 

Als voorlaatste activiteit van ons programma in de mooiste lentemaand gaan wij twee prachtige tuinen bezoeken. Om 10.00 uur stipt worden we verwacht op Hof ’t Einde te Loon op Zand (www.hofteinde.nl). Tijdens de koffie/thee met huisgemaakt gebak geeft familie Van Esch een inleiding over hun meer dan 5000 m2 grote tuin achter hun nieuw opgebouwde woning: een tuin met vele kleurige borders, geurige rozen, een vijver en grassenborders. De strak geknipte hagen en poorten van beuk omlijsten de diverse doorkijkjes naar een mooi tuinbeeld of het landschap. Bijzondere volwassen bomen ademen rust uit.

 

Om 12.15 uur worden we verwacht in De Dijkgaerd te Kaatsheuvel (www.dedijkgaerd.nl). Daar wordt voor ons een traditionele mooie lunch geserveerd met, indien gewenst, een glaasje wijn. Voordat we uitgebreid gaan rondlopen in hun 6200 m2 grote tuin geven zij een interessante toelichting. De tuin is verdeeld in diverse tuinkamers met ieder een bijzondere sfeer. We zien een berceau, een romantisch rozentuin, een groene tuin en een moes- en snijbloementuin.

 

Voor beide adressen geldt dat er voldoende schuilmogelijkheden zijn bij slecht weer en voldoende parkeermogelijkheden voor fiets en auto.

 

Ze zijn een lust voor het oog en: ze bieden ons een inspirerend bezoek.

 

 

Datum                       vrijdag 13 mei

Tijd tuin-1                  10:00 uur Hof ‘t Einde

Plaats                        Hof ’t Einde, Bergstraat 66, 5175 AB Loon op Zand

Tijd tuin-2                  12:15 uur

Plaats                        De Dijkgaerd, Zuidhollandsedijk 1,

                                 5171 TK Kaatsheuvel

Kosten                       € 20,00

Vervoer                     op eigen gelegenheid

Afmelden                   netietivitca.[antispam].@kvgberkelenschot.nl

 

Contactpersoon         Antoinette Lombarts

 

 

© KVG Berkel-Enschot e.o. 2021-2022