hoedjes

 
communicatie

COMMUNICATIE   drs. Suzan Vos

De kunst van – EFFECTIEF – communiceren.

Herkent u dat? Uw (schoon)dochter vraagt of u op de kinderen wilt passen, maar eigenlijk wilde u die middag lekker gaan fietsen… Kunt u óf durft u ‘nee’ te zeggen? Of: u bent niet tevreden over ‘iets’ dat u kocht, maar vindt het zó lastig om dat te verwoorden in de winkel dat u het maar laat ‘rusten’ en het ongebruikt in de kast laat liggen? Daar is iets aan te doen!

Bovengenoemde situaties hoeven niet uit te monden in conflicten. Het is de kunst van EFFECTIEF COMMUNICEREN. In twee middagen gaat Suzan een training verzorgen waarin zij ons met humor en op een duidelijke, praktische en interactieve manier, tips en vaardigheden aanleert om te komen tot effectieve(re) communicatie én om conflicten beter te hanteren.

 

Onderwerpen die aan de orde komen: Wat wil ik en hoe breng ik dat over op mijn omgeving? Conflicten aangaan of vermijden: wanneer kies je voor welke weg? Omgaan met lastige situatie en types. Ruimte geven en ruimte nemen in situaties. Assertiviteit. Conflicten op een goede manier aangaan, voor jezelf en voor je omgeving. Gelijk versus geluk: hoe zit dat?

 

Suzan (“Allround Communicatie trainingen”) geeft al vele jaren succesvol communicatietrainingen aan gerenommeerde bedrijven en instellingen. Haar grootste passie noemt ze mensen te motiveren, te enthousiasmeren en te activeren en dat wil ze nu ook, op ons verzoek, graag doen voor leden van ons KVG.

 

Data                          donderdag 25 november en 9 december

Tijd                           13:30 – 16:00 uur

Plaats                        Ons Koningsoord, Trappistinnentuin 77, BE

Kosten                       € 32,50

Afmelden                   netietivitca.[antispam].@kvgberkelenschot.nl

 

Contactpersoon         Ineke Jansen

 

© KVG Berkel-Enschot e.o. 2021-2022