WORKSHOP KLANKONTSPANNING
(Nyantrie Jagesar)

workshop-klankontspanning

 

Een klankontspanning is een zachte manier om tot rust te komen in je hoofd en je lichaam. Even los zijn en ontspannen. Je kunt dit beleven terwijl je ligt op een matje op de grond of zit op een stoel. Bij een klankontspanning horen klankinstrumenten, dat zijn de bekende klankschalen, waarvan de geluiden direct ‘binnenkomen’. Er worden ook andere instrumenten gebruikt zoals een windgong of een Ocean drum en meer. Enkele voordelen van een klankontspanning zijn: verbetering van het slaappatroon, versterkt het zelf herstellend vermogen, diepe ontspanning en balans in lichaam en geest. Laat je , voor je eigen welzijn en ontspanning, meevoeren met de klanken van de klankschalen en geniet van een verwentijd voor jezelf.

Nyantrie Jagesar is een gediplomeerd Klankschaalmassage Practitioner. Ze werkt op freelancebasis. Haar opleiding heeft ze genoten bij de Peter Hess® academie. Website: www.nyaveda.nl

Meenemen: een (yoga)matje, kleedjes om op het matje te leggen en een dekentje om jezelf toe te stoppen. Eventueel een kussentje.

 

Datum 1 dinsdagavond 30 januari
Tijd 19:30 uur
Datum 2 woensdagmiddag 7 februari
Tijd 14:00 uur
Plaats Sociaal Cultureel Centrum De Schalm
Trappistinnentuin 77
5057 DJ Berkel-Enschot
Kosten € 13,50 (inclusief koffie/thee)
Afmelden bij contactpersoon 

Cora Hoes

De contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina. U kunt
deze alleen zien als u bent ingelogd