START PROGRAMMA VOORJAAR 2024

Geplaatst op 02-12-2023  -  Categorie: Algemeen

Lieve dames,voorwoord-ria-gustav-klimt

Terwijl het buiten bijna onophoudelijk regent, schrijf ik dit voorwoord aan u om ons nieuwe voorjaarsprogramma te presenteren. Het is een heerlijk vooruitzicht dat wij in het voorjaar,
als de dagen lengen en de weersomstandigheden beter zijn, samen met elkaar erop uit kunnen om
te genieten van allerlei leuke, gezellige, interessante en leerzame activiteiten, cursussen en lezingen.
Als bestuur hebben we ernaar gestreefd om weer een afwisselend programma samen te stellen.
We hopen dan ook dat u hieruit een mooie keuze kunt maken.
Als er voor bepaalde activiteiten wachtlijsten ontstaan zullen we, als het mogelijk is, dit probleem
oplossen door u extra data aan te bieden.

Wij zijn blij dat wij het afgelopen jaar veel nieuwe leden hebben kunnen verwelkomen.
Dit betekent dat het programma van onze vereniging aantrekkelijk is en stimuleert om lid te worden. We zien er dan ook naar uit om deze nieuwe leden te ontmoeten en te betrekken bij ons voorjaarsprogramma.
Laten we vooral in deze sombere en moeilijke tijden voor elkaar klaar staan en elkaar helpen waar dat mogelijk is. Samen met elkaar een gezellige dag door brengen, interesses delen en ervaringen uitwisselen zijn van onschatbare waarden in deze tijd.

Aandacht geven is het mooiste dat je iemand kunt geven en maakt mensen gelukkig.

Het mooie van geluk is dat het meer wordt als je het deelt!

Namens het bestuur wens ik u sfeervolle feestdagen en een goed, gezond en positief 2024!
Ria Miedema-Kennis, voorzitter