START PROGRAMMA NAJAAR 2023

Geplaatst op 15-06-2023  -  Categorie: Algemeen

Lieve leden,Voorwoord voorzitter foto Christine Lafuente

Met veel genoegen presenteren wij u voor de eerste keer via de mail en de website het nieuwe najaarsprogramma van 2023.
Het zal voor u misschien even wennen zijn, maar hopelijk zult u snel merken dat er vele voordelen zitten aan deze nieuwe aanpak.

Zoals u zelf wel gemerkt heeft, wordt alles duurder en ook wij werden geconfronteerd met toenemende prijsstijgingen bij het organiseren van onze activiteiten. Doordat wij geen papieren boekje meer versturen, hebben wij kosten bespaard. Hierdoor is het mogelijk geweest om de kosten van de meeste activiteiten binnen de perken te houden. Tevens hebben wij kunnen besluiten om alle cursussen en lezingen inclusief koffie en thee aan te bieden. Dat maakt de start van deze activiteiten een stuk makkelijker doordat geen rode munten of contant geld meer geïncasseerd hoeven te worden.

Het is ons gelukt weer een zeer gevarieerd programma voor u samen te stellen. We hopen dan ook dat u met veel plezier en enthousiasme gaat genieten van allerlei interessante, leerzame, inspirerende en gezellige activiteiten.

Het is geweldig dat wij het afgelopen verenigingsjaar 32 nieuwe leden hebben mogen inschrijven. Het is fijn te merken dat onze bruisende vereniging een aantrekkingskracht heeft bij nieuwe bewoonsters van Berkel-Enschot, maar ook in de omliggende gemeentes.
Wij hopen dat onze nieuwe leden door ieder van ons gastvrij ontvangen worden en zich daardoor snel bij ons gaan thuis voelen. Het elkaar ontmoeten en samen kunnen genieten van een gezellig en positief samenzijn maken ons verenigingsleven zeer plezierig en de moeite waard.

Wij sluiten met een zeer tevreden gevoel dit verenigingsjaar af en zien ernaar uit om u in het najaar weer te kunnen ontmoeten nadat we allen eerst hebben kunnen genieten van een heerlijke zomervakantie!


Onthaast, vertraag, ontzie, ontjaag!
Bevrijd de tijd van dwang en druk
en vind jezelf in klein geluk!
(Tanja Helderman)


Graag wens ik u, namens het bestuur, een prachtige zomer waarin u veel kunt genieten van heerlijke, zonnige dagen zodat u weer volop energie opdoet voor het komende najaar.

Ria Miedema-Kennis, voorzitter.