YOUNG CLASSICAL TALENT AWARD

Young Classical Talent Award

 

De website van de Schouwburg Concertzaal heeft een uitnodigende tekst voor deze sfeervolle avond:
“Het is weer tijd voor de Young Classical Talent Award! Een evenement dat is uitgegroeid tot iets waar we naar uitkijken én trots op zijn. We staan nog altijd versteld hoeveel steengoede, leuke en enthousiaste jonge musici onze stad telt. Samen met het orkest zorgen ze voor een geva-rieerde en dynamische concertavond van hoog niveau.
De jaarlijks terugkerende muzikale talentenjacht wordt georganiseerd in samenwerking met alle middelbare scholen uit Tilburg. Zij vaardigen een muzikaal talent af die de unieke kans krijgt om onder begeleiding van Orkest Kamarata Zuid o.l.v. Frank Adams een muziekstuk te zingen of te spelen. De kandidaten spelen voor een vakjury; de winnaar wint de award én een masterclass in zijn of haar discipline.
De Young Classical Talent Award is een initiatief van Kamerata Zuid, Schouwburg Concertzaal Tilburg en CisT (Talentontwikkeling en cultuur-educatie Tilburg).”

In de speciaal voor ons gecreëerde ontmoetingsplek bij de grote bar in de foyer kunnen we met een drankje en hapje nog even gezellig nagenieten.

 

Datum woensdag 12 april 2023
Tijd 19:30 uur
Locatie Concertzaal
L. Bouwmeesterplein 1
5038 TN Tilburg
Kosten € 15,00, inclusief drankje en hapje
Vervoer op eigen gelegenheid
Afmelden bij contactpersoon 

Marij van Spreeuwel

De contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina. U kunt
deze alleen zien als u bent ingelogd