WORKSHOP TAPAS MAKEN

Workshop tapas maken

 

Els Knoope is schrijfster, journalist en houdt heel erg van koken.
Op 9 en 16 maart gaat zij voor ons bij haar thuis een workshop tapas maken verzorgen.

De oorsprong van de tapa is omstreden, maar vast staat dat het woord tapa komt van het Spaanse werkwoord tapar. Dat betekent bedekken of afdekken. Je zou tapa dan ook kunnen vertalen als deksel. Het verhaal gaat namelijk dat een drankje vroeger vaak werd afgedekt met een stuk brood of ham, om het te beschermen tegen vliegen.
Tapas zijn hapjes voor bij de borrel, maar leuker is om alles op tafel te zetten en er zo een maaltijd van te maken. Iedereen pakt wat van de rijkelijk gevulde tafel en zo wordt het een gezellig samenzijn.

Wat staat er op tafel? Glaasjes gazpacho, pinchos, albondigas, patatas bravas, aïoli, vegetarische balletjes, wortelwrap enz. De bedoeling is dat iedereen iets klaarmaakt en dat we dat daarna samen opeten. We bespreken hoe het bereiden ging en wat we van het eindresultaat vinden.
Kortom het wordt een gezellige middag! Samen koken en daarna onder het genot van een glaasje gezellig tafelen!

Wij hebben 2 data gereserveerd. U kunt inschrijven voor 9 maart of voor 16 maart. Maximaal kunnen er 10 personen per keer inschrijven.

 

Datum & tijd Groep A
donderdag 9 maart
13:30 - 17:00 uur

Groep B
donderdag 16 maart
13:30 - 17:00 uur
Locatie Valkenierstraat 16
5268 DK Helvoirt
Kosten € 27,50
Vervoer op eigen gelegenheid
Afmelden bij contactpersoon

Ria Miedema

De contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina. U kunt
deze alleen zien als u bent ingelogd