VERVOLG ZANGWORKSHOP
"IEDEREEN KAN ZINGEN"

Vervolg zangworkshop "Iedereen kan zingen"

Ook tijdens deze vervolgzangworkshop blijven de uitgangspunten natuurlijk:

“Iedereen kan zingen en zingen is fun!”


We gaan even kort herhalen wat we in de workshop van 2 februari 2023 hebben behandeld over de werking van de stem: afhankelijk van het klankbeeld dat je wilt bereiken kun je jouw stem namelijk op een bepaalde manier klaarzetten. We gaan weer veel oefenen en natuurlijk ook lekker zingen met elkaar!

We beginnen met de liedjes waar we de eerste keer niet aan toekwamen, zoals “Summertime” en gaan zeker nog veel meer liedjes zingen. Plezier staat voorop en het resultaat is vaak verbluffend!

Deze workshop wordt gegeven door Miriam de Vroome. Haar hele leven lang maakt zij al muziek. Als kind kreeg ze klassieke gitaarles waarbij ze al snel ging zingen. Tijdens haar studie pedagogiek in Utrecht trad zij al op met verschillende pop en jazzbandjes en maakte zij deel uit van een muziektheatergroep. Na enige jaren gewerkt te hebben als orthopedagoge volgde zij haar hart en ging naar het conservatorium. In 2004 studeerde zij af als zangeres lichte muziek. Sindsdien werkt zij als zangeres en zangdocent.

Ook als je de eerste workshop niet gevolgd hebt, ben je van harte welkom en kun je prima meezingen.

 

Datum donderdag 2 november
Tijd 14:00 uur
Plaats Ons Koningsoord
Trappistinnentuin 77
Berkel-Enschot
Kosten € 10,00 (inclusief koffie/thee) 
Afmelden bij contactpersoon 

Ria Miedema

De contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina. U kunt
deze alleen zien als u bent ingelogd