hoedjes

 
spoorpark

SPOORPARK – BOKHAMERWANDELING      

 

De Stadsgidserij Tilburg heeft vele wandelingen en de meeste daarvan hebben we al meegelopen. We zijn heel blij dat er een geheel nieuwe wandeling is gekomen: Spoorpark – Bokhamerwandeling.

De medewerker van Stadsgidserij schrijft hierover het volgende: “Het nieuwe pareltje van Tilburg dat u niet mag missen. Het Spoorpark, tot stand gekomen door een uitgebreid Burgerinitiatief, heeft na één seizoen al een prominente plaats veroverd in “booming Tilburg”. Op zonnige dagen bruist het van activiteiten maar ook, als de weergoden ons wat minder goed gezind zijn, straalt het park een bepaalde rust en charme uit.

Het pas geopende T-huis en de klimtoren zijn echte trekpleisters. Onze gidsen vertellen u over dit vernieuwde stukje Tilburg, waar nog niet zo lang geleden de treinen rangeerden en Van Gend & Loos af en aan reed. Maar dat is nog niet alles. De gidsen nemen u ook mee naar het “Bokhamergebied” aan de andere kant van “d’n oprit”. Een combinatie die verrassend is, want deze nostalgische groene kleinschalige enclave is helemaal iets anders. De wevershuisjes, de Maycretewoningen, het stokkapelletje… een andere wereld.

In deze wandeling moeten er echter wel wat trappen geklommen worden. Dus voor deelnemers die moeilijk ter been zijn, is deze wandeling minder geschikt. (De Klimtoren zit niet in het programma.)”.

Natuurlijk zal een gezellig samenzijn met koffie/thee en lekkers niet ontbreken.

 

Data                         a: woensdag 8 september

                               b: vrijdag 10 september

Tijd                          14:00 – 16:00 uur

Plaats                       ingang Spoorpark, Spoorpark 1, 5038 LS  Tilburg

Kosten                      € 13,50

Deelname                  op eigen risico; voor meer info: zie pagina 4 e.v. in het
                                programmaboekje

Afmelden                   netietivitca.[antispam].@kvgberkelenschot.nl

 

Contactpersoon         Mieke Baas

                        

© KVG Berkel-Enschot e.o. 2021-2022