LUNCH RESTAURANT WAANZINNIG TILBURG

Lunch waanzinnig

 

“In het hart van de Willem II-straat in Tilburg is Restaurant Waanzinnig gevestigd; een restaurant met een bijzonder verhaal. Enerzijds een restaurant waar je kunt genieten van een onbezorgd uitje, verzorgd door kundige gastheren en gastvrouwen en een plek waar je een heerlijke maaltijd kan nuttigen. Anderzijds is Waanzinnig niet zomaar een restaurant. Het team dat dagelijks voor de gasten klaarstaat, maakt een avondje uit bij Waanzinnig pas echt bijzonder.

Het restaurant wordt namelijk, onder begeleiding van leer-werkcoaches en ervaren horecamedewerkers, gerund door mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid. Het restaurant is een leer- en werkplek, waar iedere deelnemer op zijn of haar eigen niveau en tempo kan werken aan werkvaardigheden en/of persoonlijke leerdoelen. Deelnemers maken zich de horecawereld eigen, terwijl zij werken aan persoonlijke leerdoelen. Alles wat er gebeurt in een regulier restaurant, gebeurt ook bij Waanzinnig. De leer-werkcoaches en horecamedewerkers begeleiden de deelnemers in hun eigen herstelproces. Deelnemers krijgen bij restaurant Waanzinnig de begeleiding die zij nodig hebben om aan hun herstel te werken, leren de kneepjes van het horecavak en hebben een zinvolle daginvulling.”, aldus Kim, bedrijfsleider.

Voor ons wordt er op deze datum een proeverij (shared lunch) met 1 glas wijn en koffie/thee + friandise ter afsluiting geserveerd. Dat wordt ongetwijfeld heel lekker én gezellig, als u erbij bent.

 

Datum vrijdag 12 mei
Tijd 12:30 uur
Locatie Waanzinnig
Willem II straat 52a
5038 BH Tilburg
Kosten € 19,50
Afmelden bij contactpersoon 

Marij van Spreeuwel

De contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina. U kunt
deze alleen zien als u bent ingelogd