LEZING "HET GESPREK VAN DE DAG"
Marcel de Reuver

Het gesprek van de dag - Heilig Hart Stoet Tilburg

Koorzanger in H. Hartstoet (1955)

 
Marcel de Reuver, bekend van de Stichting Stadsgidserij Tilburg, zal een presentatie verzorgen met de titel: “Het Gesprek van de dag“.

Het gaat over spraakmakende gebeurtenissen in Tilburg tussen 1950 en 2000. Het is een terugblik op zaken waar heel Tilburg en omgeving op dat moment over sprak. Met o.a. verhalen over de sluiting van het Dierenpark, de Heilig Hart Stoet, afbraak van de Koningswei (met natuurlijk speciale aandacht voor markante figuren als Pieta Melis, Joke den Hollander en ’t Mosterdmenneke), de brand bij V&D, de bankoverval op de Heuvel en de kap van de lindeboom.

De verhalen worden ondersteund door beeldmateriaal, dat veel herinneringen zal oproepen. Succes verzekerd als Marcel de Reuver op eigen wijze, met de nodige humor, zijn verhaal vertelt en laat zien.

De presentatie duurt vóór de pauze ongeveer 45 minuten en na de pauze 35 minuten.

U mag een introducé meenemen. Deze hoeft u van tevoren niet aan te melden. Als er te veel inschrijvingen zijn, komt de mogelijkheid om introducés mee te nemen te vervallen. U hoort dit tijdig van ons via de contactpersoon.

 

Datum dinsdag 19 september
Tijd 20:00 uur
Plaats Ons Koningsoord
Trappistinnentuin 77
Berkel-Enschot
Kosten € 10,00 (inclusief koffie/thee) voor leden en introducés*
(*contante betaling bij binnenkomst)
Afmelden bij contactpersoon 

Mieke Baas

De contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina. U kunt
deze alleen zien als u bent ingelogd