KOFFIECONCERT KLARINETTENKWARTET KLAVIER

Koffieconcert klarinettenkwartet Klavier


Dit seizoen bieden we weer een “eigen” concert aan in Ons Koningsoord. Voor u zal optreden het klarinettenkwartet KLAVIER uit Helvoirt. Het kwartet bestaat uit vier enthousiaste klarinettisten, die bewezen hebben dat muzikanten die geen conservatoriumopleiding hebben toch op een zeer hoog niveau kunnen spelen.

De groep heeft een behoorlijk repertoire dat echt gevarieerd is. Klassiek van o.a.: Händel, Purcell, Mozart, Bach, Bruckner, Morricone etc., maar ook lichtere werken zoals bijvoorbeeld muziek van The Beatles, Elvis Presley, Henri Mancini, Eric Vloeimans, George Gershwin.

Om te voorkomen dat het programma saai wordt, worden klassieke en lichte nummers afgewisseld. In plaats van een programmaboekje worden de muziekwerken persoonlijk kort toegelicht. Het optreden wordt onderbroken door een pauze.

Bij dit concert speciaal voor het KVG Berkel-Enschot e.o. bent u ook vrij om introducés en belangstellenden, die geen lid zijn van onze vereniging, mee te nemen. Deze hoeft u van tevoren niet aan te melden.

 

Datum zondag 5 november
Tijd 14:00 uur - 15:30 uur
Plaats Ons Koningsoord
Trappistinnentuin 77
Berkel-Enschot
Kosten € 15,00 (inclusief koffie/thee) voor leden en introducés/belangstellenden*
(*contante betaling bij binnenkomst) 
Afmelden bij contactpersoon 

Henriëtte Kersemaekers

De contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina. U kunt
deze alleen zien als u bent ingelogd