Rondleiding DAF Museum

rondleiding-daf-museum

 

Het DAF Museum in Eindhoven is geheel vernieuwd en geeft een volledig beeld van de geschiedenis van DAF. In eerste instantie zou je denken dat het een museum is wat meer geschikt is voor de mannelijke bezoeker maar het tegendeel is waar! Het geheel is mooi en nostalgisch, prachtig om te zien en te ervaren.

De broers Van Doorne legden de basis voor wat vandaag de dag de snelst groeiende truckproducent van Europa is. Meer dan 90 jaar historie. DAF stond altijd al bekend om zijn slimme transportoplossingen. Dan de personenauto, bij ieder van ons bekend. En alle modellen in diverse kleuren zijn te zien. Het is een genot om dit te aanschouwen. Zover als je kijken kunt, staan ze te pronken.

Aankomst in het museum tussen kwart voor elf en elf uur. Voor diegene met een museumkaart is de entree gratis; anders moet je een entreebewijs kopen voor € 11,-.
Ontvangst met koffie/thee en gebak, waarna we een rondleiding krijgen met gids, wat anderhalf uur zal duren. Na afloop kan iedereen zelf invullen wat te doen.

Mogelijkheid met de trein vanuit Oisterwijk, vertrek 09:44 uur. Vanaf station Eindhoven is het ongeveer 15 minuten lopen naar het museum. De route is met bordjes aangegeven. Ook is er de mogelijkheid met de bus, vanaf busstation aan de achterzijde van NS station, buslijn 5. Uitstaphalte is direct vóór het museum. Tongelresestraat bij de hefbrug.

 

Datum vrijdag 4 november 2022
Tijd 11:00 uur
Locatie Tongelresestraat 27
5613 DA Eindhoven
Kosten € 9,50 + museumkaart c.q. entreebewijs
Vervoer op eigen gelegenheid
Afmelden bij contactpersoon

Mieke Baas

De contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina. U kunt
deze alleen zien als u bent ingelogd