Ghosttour Tilburg

ghosttour

 

Een ghosttour, wat moet je je daarbij voorstellen? Is het eng, angstig, griezelig? Eng en angstig is het zeker niet! We gaan in de avond een wandeling maken in Tilburg, een bijzondere wandeling met een zeer goede vertelster, die ons wel laat huiveren met spannende momenten.


De tour duurt ongeveer 100 minuten en eindigt in de Spoorzone. De organisatie is in handen van Erik en Anne Timmermans en zij zeggen het volgende: “De ghosttour. U gaat een spannende avond tegemoet, waarbij lugubere Tilburgse geschiedenis en folklore aan het licht komt door middel van een combinatie tussen spookachtig locatietheater en een stadswandeling. Alles wat die avond verteld wordt is gebaseerd op waargebeurde verhalen! Er zijn geen schrikeffecten, dus maakt u zich geen zorgen. Loop mee met de mysterieuze gids, die de meest lugubere verborgen legendes achter de stad onthult. De schommelende lantaarn, de muziek en onverklaarbare geluiden voeren je mee naar de tijd van onthoofdingen, martelingen, gruwelijke moorden en andere mysteries.”


Maximaal 25 personen op een avond, minimaal 16 personen. Het is geen probleem als er een wachtlijst ontstaat, want dan kunnen we een nieuwe datum plannen.

Voor wie wil kunnen we na afloop een glaasje drinken in de Spoorzone.

 

Datum woensdag 7 december 2022
Tijd 20:30 – 22:00 uur
Locatie ingang kerkhof Heike
Bredaseweg 45
5038 NA Tilburg
Kosten € 17,50
Vervoer op eigen gelegenheid
Afmelden bij contactpersoon

Mieke Baas

De contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina. U kunt
deze alleen zien als u bent ingelogd