Cursus fotobeheer
Ton Haenfotocursus

 

Met je iPhone kun je foto’s maken. Ook ontvang je via WhatsApp allerlei foto’s op je telefoon. Al deze foto’s worden opgeslagen in je mobiele telefoon. Het is echter wel een kunst om een bepaalde foto gemakkelijk terug te vinden. Vaak moet je eindeloos scrollen om de juiste foto terug te vinden.

In deze cursus leer je hoe je foto’s zo kunt opslaan dat ze netjes, in verschillende mapjes geordend, bij elkaar komen staan op je iPhone. Je leert hoe je foto’s kunt bewerken en kunt delen met anderen. Ook het maken van een fotocollage komt aan de orde.

Je kunt alleen intekenen voor de cursus als je een Apple iPhone 6 of hoger hebt. Op je toestel moet je de app Foto’s van Apple kunnen vinden.

app

 

 

 

 

 

Deze cursus is niet gericht op het werken met een iPad, een Android smartphone of -tablet.

Ton heeft in Nederland aan de wieg gestaan van de aanpak van fraude in de financiële sector. Daarbij is hij actief betrokken geweest bij de vraag of en in hoeverre een computer in staat is om fraude te ontdekken. Vanuit zijn belangstelling voor fotografie heeft Ton een cursus opgezet voor belangstellenden, die wat meer willen weten van en wat ze kunnen doen met hun IPhone.

 

Data donderdag 13 en 27 oktober 2022
Tijd 14:00 – 16:00 uur
Locatie Ons Koningsoord
Trappistinnentuin 77
5057 DJ Berkel-Enschot
Kosten € 22,50
Afmelden bij contactpersoon

Ria Miedema

De contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina. U kunt
deze alleen zien als u bent ingelogd