CULTUURHISTORISCHE GROEP - SITTARD

 

cursus-cult-hist-groep-kasteel-hoensbroek

Kasteel Hoensbroek

 

We willen met de excursies steden of dorpen bezoeken om de cultuur en de historie ervan te leren kennen.Onder leiding van stadsgidsen maken we een stadswandeling en bezoeken we, een kerk, een stadhuis, een kasteel, een paleis of een cultuurhistorisch museum. De excursies worden altijd per bus gemaakt, mede om het onderling contact en de gezelligheid te bevorderen. We zullen ook dit jaar weer veel aandacht besteden aan het vinden van geschikte koffie- en lunchgelegenheden.

Normaal gesproken is de inschrijving voor de Cultuurhistorische Groep voor allebei de dagen. Echter wij begrijpen dat men met inschrijven terughoudend is door de onzekerheid over wat de invloed dit najaar van corona zal zijn. Het is daarom voor deze keer mogelijk om voor de twee vrijdagen apart in te schrijven.

Op vrijdag 23 september gaan we, in plaats van wat er in het programmaboekje vermeld staat, naar Sittard en Kasteel Hoensbroek.
Voor deze excursie kan men zich nu aanmelden. Graag wel vóór 4 september i.v.m. de reserveringen.

De deelnemers ontvangen van tevoren nadere gegevens over het volledige dagprogramma, waaronder de vertrektijden (die nog wel eens kunnen variëren) en de dag kosten (koffie met gebak en lunch) die in de bus worden afgerekend. Het vooraf te betalen inschrijfgeld van € 29,50 is bestemd voor de bus, de gidsen en (soms) een entree. Aangezien we steeds vaker een streekmuseum bezoek in het programma opnemen zijn we genoodzaakt, indien zich dat voordoet, een aparte entree bijdrage te vragen aan degene die geen museumkaart heeft.In elke brief leest men ook wie de contactpersoon is voor de betreffende uitstap. Bij deze contactpersoon kan men zich eventueel afmelden. 

 

Data vrijdag 23 september
o.l.v. Elly van Gorp en Ingrid Heuts
Vertrek per bus vanaf parkeerplaats Sport Piazza Berkel-Enschot
Kosten € 29,50 
Afmelden bij

 contactpersonen

De contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina. U kunt
deze alleen zien als u bent ingelogd