Culturele groep

 

Culturele Groep - Henri MooreHenri Moore

Wij zijn heel blij dat we u weer een programma kunnen aanbieden voor het najaar 2023. Wij bezoeken vijf keer een museum met, bij voorkeur, een actuele tentoonstelling.

Zoals u aan onderstaande data ziet, is de eerste uitstap op dinsdag 3 oktober (groep A) en woensdag 4 oktober (groep B). Deze keer bezoeken we de tentoonstelling "Henry Moore, Vorm en Materiaal" in het museum Beelden aan Zee in Scheveningen. Henry Moore is zonder twijfel één van de belangrijkste Engelse kunstenaars van de twintigste eeuw. Museum Beelden aan Zee maakte in samenwerking met de Henry Moore Foundation een weloverwogen selectie uit zijn aanzienlijke oeuvre. Aanvullende informatie krijgt u t.z.t. in de uitnodiging.

Het verdere programma kunnen wij u nog niet aanbieden, omdat wij nog niet weten welke tentoonstellingen de musea gaan bieden in het komende culturele jaar. U ontvangt ongeveer drie weken van tevoren de uitnodiging per e-mail. Daar moet u, of u meegaat of niet, altijd binnen een week op reageren zodat wij op tijd op de hoogte zijn van de groepsgrootte i.v.m. het reserveren van de gidsen. Noteer nu alvast deze data in uw agenda.

Wij reizen zoveel mogelijk met het openbaar vervoer. U kunt er natuurlijk altijd zelf voor kiezen om met de auto te gaan. Houdt u dan wel rekening met eventuele files. Zorg dat u op tijd bent, de gidsen wachten niet!

U dient in het bezit te zijn van een geldige museumkaart.

 

Data groep A

dinsdag
3 oktober en 14 november 2023
16 januari, 27 februari en 26 maart 2024
o.l.v. Marjan Braskamp en Marlies Peusens

Data groep B

woensdag
4 oktober en 15 november 2023
17 januari, 28 februari en 27 maart 2024
o.l.v. Mieke Baas 

Kosten

€ 37,50 + museumkaart

Afmelden bij

contactpersonen

De contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina. U kunt
deze alleen zien als u bent ingelogd