Culturele groep

 

culturele-groep

 

Wij zijn heel blij dat we u weer een programma kunnen aanbieden voor het najaar 2022. Marjan van Eijkeren heeft haar werkzaamheden voor de culturele groep neergelegd. Gelukkig hebben wij Marlies Peusens bereid gevonden om haar taken over te nemen. Marlies en Marjan (Braskamp) organiseren vanaf nu samen het programma voor de culturele groep. Aangezien zij beiden deel uitmaken van de dinsdaggroep heeft Mieke Baas toegezegd dat zij op de woensdagen contactpersoon/aanspreek-punt zal zijn.

Wij bezoeken vijf keer een museum met, bij voorkeur, een actuele tentoonstelling. In oktober bezoeken we het onlangs geopende nieuwe gebouw van het depot van het Boijmans van Beuningen museum in Rotterdam. Onder leiding van een gids maken we kennis met dit interessante gebouw en zijn kunstcollectie. Aanvullende info hierover krijgt u t.z.t. als u ingeschreven hebt via de mail.
Het verdere programma kunnen wij u nog niet presenteren omdat wij nog niet weten welke tentoonstellingen de musea in het komende culturele jaar gaan bieden. U ontvangt ongeveer drie weken tevoren de uitnodiging per e-mail. Daar moet u, of u meegaat of niet, altijd binnen een week op reageren, zodat wij tijdig op de hoogte zijn van de groepsgrootte i.v.m. het reserveren van de gidsen. Als het niet mogelijk is een museum te bezoeken o.l.v. een gids dan kunnen wij een audiotour reserveren.

Wij reizen zoveel mogelijk met het openbaar vervoer. U kunt er natuurlijk altijd zelf voor kiezen om met de auto te gaan. Houdt u dan wel rekening met eventuele files. Zorg dat u op tijd bent. De gidsen wachten niet.

U dient in het bezit te zijn van een geldige museumkaart.

 

Data groep A

dinsdag 4 oktober, 8 november 2022
10 januari, 14 februari en 28 maart 2023
o.l.v. Marjan Braskamp en Marlies Peusens

Data groep B

woensdag 5 oktober, 9 november
11 januari, 15 februari en 29 maart 2023
o.l.v. Mieke Baas 

Kosten € 45,00 + museumkaart
Afmelden bij

contactpersonen

De contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina. U kunt
deze alleen zien als u bent ingelogd