hoedjes

INFO m.b.t. TOEGANG en CORONATOEGANGSBEWIJS (QR-code op telefoon of papier)

Omdat Ons Koningsoord onder de regeling dorps- en buurthuizen valt en wij als vereniging daar gesloten activiteiten houden in ons “verenigingsgebouw”, worden hier specifieke richtlijnen gehanteerd onder supervisie van de gemeente.

Wij verzoeken u als bestuur met klem de onderstaande regels na te leven:

+ Bij klachten: blijf thuis.

+ Gebruik van mondkapje meteen bij binnengaan gebouw totdat u op de stoel zit; het mondkapje ook te dragen wanneer u naar het toilet gaat.

+ Tonen van uw vereiste CoronaToegangsBewijs (CTB) bij entree Kapittelzaal of andere ruimte zoals horecavoorziening in Ons Koningsoord (dit kan op telefoon of op papier)

+ én uw identiteitsbewijs: de medewerker van CC De Schalm vergelijkt bij de ingang de gegevens van uw legitimatiebewijs met die in het Coronatoegangsbewijs.

Voor geval u nog niet beschikt over een CTB kunt u de stappen volgen zoals aangegeven in de bijlage.

+ Alleen indien nodig te lopen in de ruimte waar de activiteit plaatsvindt.

+ Overal veilige afstand te houden van elkaar.

Overige ter zake doende informatie wordt per activiteit zo nodig via de mail verstrekt.

Voor het geval u nog niet beschikt over een CTB kunt u de stappen volgen, zoals aangegeven in onderstaande link.

Info over coronatoegangsbewijs

Bijgewerkt 14 november 2021