kvg-hoedjes-met-tekst-website2

Belangrijk bij aanmelding en deelname

• U kunt zich uitsluitend aanmelden via de website www.kvgberkelenschot.nl en daar >mijn KVG - inloggen<.

• Inschrijven kan vanaf 15 december tot en met 5 januari 2019.

• U hoeft geen contributie in te vullen. De contributie wordt bij de eerste factuur in rekening gebracht.

• Voor wie de contributie per automatische incasso betaalt verandert er niets.

• U krijgt per e-mail een factuur. U betaalt het totaalbedrag met vermelding van lidnummer (=debiteurennummer) en factuurnummer.

• Uw aanmelding is pas geldig als de betaling binnen is.

• U wordt geplaatst op volgorde van inschrijving.

• Programmaonderdelen gaan alleen door bij voldoende deelname.

• U krijgt automatisch via de e-mail bericht als u op de wachtlijst staat.

• Waar de mogelijkheid is cursusgelden in twee keer te betalen dient u beide termijnen te betalen, ook als u de cursus onderbreekt of niet afmaakt. Wij maken immers afspraken met de docent in het begin van het verenigingsjaar op basis van het aantal deelnemers.

Geen terugbetaling bij:

• bedragen van 10,00 en lager;

• niet tijdig afmelden (1 week van te voren);

• kosten die zijn gemaakt en niet geannuleerd kunnen worden zoals bus, gids, entree etc.;

• Bij terugbetaling zal € 2,50 aan administratiekosten in rekening worden gebracht en deze vindt altijd plaats na de activiteit.

• Uw deelname aan uitstapjes, excursies en meerijden is altijd op eigen risico.

• Voor carpooling op korte afstanden is een bijdrage van € 2,00 p.p. redelijk.

• Voor carpooling op langere afstanden wordt een vergoeding gevraagd van € 0,20 per kilometer plus een aandeel in de (eventuele) parkeerkosten.

• We vertrekken op de afgesproken tijd.

Als wij bovenstaande richtlijnen in acht nemen, vormen wij met elkaar een soepel lopende organisatie. Daar heeft u als lid profijt van en voor bestuursleden maakt u het besturen en regelen wat aangenamer. Wij rekenen op u.